BKK Logo 512

Bro Boulder

Foto

Välkomna till Bro Boulder,
Bohusläns Klätterklubbs boulderhall i Brodalen.

Bro Boulder har 200m² boulderväggar som är 4,5 meter höga, i lutningar från sva (positiv lutning) till 40 graders överhäng. På andra våningen finns en “Moonboard” bouldervägg med ledbelysning och ett gym med greppträning, skivstång, lyftbur, bänk, kettlebells, C2 roddmaskin och smått och gott. Drift och underhåll av hallen är baserad på ideellt arbete av klubbens medlemmar liksom betalning och efterlevnad av ordningsreglerna av besökarna.
Hallen har uppfördes under 2016 – 2017, med hjälp av bidrag och mycket ideellt arbete.

Klättring på egen hand

Hallen är inte bemannad med personal utan klättring sker på egen hand och eget ansvar. Tillträde till hallen under dess öppettider fås med en nyckelbricka . Medlemmar i Bohusläns Klätterklubb kan köpa en bricka som ger tillträde till hallen under dess öppettider. De har därmed även en klätterförsäkring. Andra kan hyra engångs nyckelbricka på Tempo Brodalen.

Barn mellan 6-14 år måste ha en vuxen persons sällskap (den personen behöver inte betala inträde om hen inte klättrar).

Det finns skor att låna om du inte har egna klätterskor

Öppettider

Hallen är öppen alla dagar mellan 06-22. Medlemmar med nyckelbricka använder den för att öppna och gå in. Om du inte har periodisk nyckelbricka och vill klättra, finns det nyckelbricka att hyra på Tempo Brodalen.

Observera: När det är barn- och ungdomsklättring är klätterväggarna reserverade. Andra personer får träna på övervåningen. 

Tider och information för barn- och ungdomsträning finns här

 

 

Mer info om Priser, betalning och anmälan nyckelbricka finns här.

 

Kontakta Bro Boulder.

Har du frågor, är det något som är sönder eller övriga hänvändelser kontakta Bro Boulder kommittén  på mejl: broboulder@bohuskk.se 

Bro Boulder svarar inte på hänvändelser via Facebook

Bro Boulders Facebookgrupp:

Våra sponsorer

Följande organisationer har bidragit ekonomiskt till skapandet av Bro Boulder:

Arvsfonden, Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling (LEADER), Västra Götalands Idrottsförbund, Svenska Klätterförbundet, Gustaf B Thordéns Stiftelse, Preem

LEADER, landsbygdsprogrammet 2014-2020, är ett program finansierat av både Sverige och EU för att utveckla landsbygden. Programmet ska ge stöd och bidra till lönsamma och livskraftiga företag och en attraktiv landsbygd. Läs mer på Jordbruksverkets hemsida, www.jordbruksverket.se.