BKK Logo 512

Klubbstugan

Bohusläns Klätterklubb äger och driver sedan början av 2000-talet en klubbstuga där alla klättrare är välkomna att övernatta och umgås.

Stugan är utrustad med kök, loft med tolv madrasser och ett vardagsrum med vedspis. På tomten finns tältplatser, toaletter, matlagningsplats, diskbänk, eldstad och parkering.

Bokning och betalning 

Klättrare är välkomna att använda stugan och dess faciliteter mot en mindre summa och i mån av plats, först till kvarn. Det går alltså inte att reservera plats i stugan. 

Självservice är principen, så se till att städa och tömma sopor efter dig. De flesta soporna sorteras och återvinns  förstås och resten slängs i klubbens soptunna nere vid vägen. OBS ej i grannens soptunna.

Se här för övernattningsavgifter och hur du betalar för ditt boende. Man kan inte betala med kontanter vid stugan utan det sker då hos Tempo i Brodalen. Behåll kvittot. Då och då kollar vi betalningarna.

Större klättersällskap som planerar att använda stugan kontaktar stugkommittén i förväg. 

Kontakta även stugkommittén om du vill ha tillgång till stugnyckeln, eller om du ser att något behöver åtgärdas. 

Parkering

Parkeringsutrymmet är begränsat. Parkera endast på avsedda platser vid stuga och lämna vägen till grannhuset bakom stugan fri. Parkering är INTE tillåten vid vändplatsen (soptunnorna) nere vid vägen. 

Slamtömning

När toaletten är full lyser/blinkar en röd lampa. Ring Rambo Lysekil (0523-667700) och beställ ”slamtömning sluten tank” för Munkedal, Myrtorp 1:9, Bohusläns Klätterklubb

Dricksvatten

Vattnet i stugan är otjänligt pga höga halter av radon. Senaste vattenprovet visade 1490 Bq/l, gränsvärdet för otjänligt dricksvatten är 1000 Bq/l.

Kontakta stugkommitteen

Klubbstugans facebookgrupp: