BKK Logo 512

Klubbresa till klättermeckat Nissedal!

Praktisk information

Tid: Nationaldagshelgen, fredag 2 juni till tisdag 6 juni 2023.

Plats: Nissedal, Telemark, Norge

Bokning: Senaste bokning 18/5. Boka genom att Swisha 550kr till 073-960 59 68. Ange namn, mailadress och mobilnummer. Först till kvarn för plats i stugorna (se mer nedan)

Om resan

Välkomna till en favorit i repris: Klubbresa till klättermeckat Nissedal!

Klättrande bohusläningar har sedan slutet av 80-talet traditionsenligt gjort en vårresa till Telemark. Här finns superb klättring för alla från rookies till gurus på multipich, äkta cragnissar liksom kräsna boulderbums! Mest känt är granitdomen Hägefjell, men det finns även en mängd andra fina berg i trakten som inte är lika kända. Medföljande BKKare har klättrat de flesta lederna i dalen och kan ge initierad beta liksom stötta de ovana, om så önskas.

På lördagen har vi grillkväll och knytkalas. Vi fixar kolen och ni tar med mat och dryck.

Mer information

Vi har bokat två 6-mannastugor med spis, kyl och dusch vid Nisser Hyttegrend Og Camping. Är intresset stort så kan vi försöka boka fler stugor. Man kan även bo i ett ”gamman” (typ stort vindskydd med kojplatser) eller tälta på campingen eller vid Hägefjell. Klubben sponsrar boendet i stugorna (o dyl) så kostnaden för de fyra stugnätterna blir 550 kr per pers. (Reseersättning enligt resepolicyn kommer därmed inte att utgå för de som bor i stugorna.)

Vi ordnar med en gemensam WhatsApp-grupp med deltagarna. Där kan vi kommunicera inom gruppen, ordna samåkning etc. Maila Jocke om du inte har WhatsApp.

Hör av dig om du har frågor!

Kontakt

Jocke Olofsson, 073-960 59 68
jockeolofsson@hotmail.com

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *